Followers

CootLicious

01 June 2011

yang best & yang tak bess 2nd version


:: YANG BEST ::
akhirnyaa,selama 3 hari belajar c++, harini aku baru faham macam mana nak buat programming, pelik kan ? key word = FOCUSS (@_@)
so harini aku nak focus kat faci & understand what he is trying to say, walaupun suaranya macam segan-segan, with strong indian ascent. 
today's task :: camner nak program LOPPING, best jugak sebenarnya buat programming nih, lalalaa ~

nak share dengan u all



:: YANG TAK BEST ::
tak cukup korum harini, member kitaorang cik yam  balek kampung , her mother was sick & admitted to hospital.
b4 this, balkis terkeluar dari senarai ~ tinggallah 4,
bapak pulak bz kerja kfc dengan short sem nyer lagi, tinggallah 3,
harini yam pulak tak da tinggal lah 2,
next week cd pulak kerja tinggallah aku sorang
uwaaaa, tak nak g kursus sorang-sorang !
mintak-mintak la yam cepat balek & cd kerja after kursus ~
amiin

XOXO

1 comment:

KANTA MATA KELABU said...

sorry nock.. terpaksa kejer masa kursus.. huk3.. tapi tak per.. nex time kalau ader rezeki.. ko pulak kojer.. huhuhuuu.. all the best yaww..