Followers

CootLicious

10 June 2011

aku naek meroyan

beruk ni pun pening taw

 dilema ni 

nak resign after Mdec course ke next month ?

mak dah call suruh balek awal teros buat license, yang aku pulak nak kerja dulu dapat gaji bulan ni baru balek.

gaji bulan ni nak beli baju zara, hmm ~ dari awal bulan aku usha kat mid, tak dapat beli-beli lagi , grr ~

lagi satu nak straightening ramboot ku yang macam rambut kak limah ni.

mana satu eh ? BALEK KAMPUNG  ke STAY SINI ?

hadoii makk, pening mak oi !

2 comments:

sopie said...

Mother always knows best..

cik zaty said...

na straightening rambot + shopping lah!!haha. tp zaty xde duit lg.hari tu dah habis shoping.ngeh3